Volba automobilu

Chiptuning Chevrolet Trailblazer (VSS-S)

Chiptuning Chevrolet Trailblazer - Třetí generace je výrazně menší než jeho předchůdce a patří ke kategorii kompaktního SUV. V roce 2019 byl poprvé představen a vychází ze stejné platformy jako Opel Mokka z koncernu GM. Nejprve byl model uveden v Číně. V roce 2020 následovalo uvedení na trh v Severní Americe. Montován je řadový tříválcový benzínový motor s turbem se zdvihovým objemem 1.3 litrů a 165 PS. Volitelně je dostupný pohon na všechna kola. Systém Infotainment je na nejnovějším stavu techniky, umožňuje komunikaci s Apple Carplay a Android Auto. Asistenční systém jsou vskutku působivý. Kromě rozpoznání chodců a nouzového brzdícího asistenta sem patří i asistent pro udržování v jízdním pruhu. Více síly pod kapotu získáte díky chiptuningu Chevrolet Trailblazer.

Zotye
Označení automobilu Obsah k kW Nm ID Motoru
Označení automobilu Obsah k kW Nm ID Motoru
Chevrolet Trailblazer (VSS-S) 435T 1341 ccm 165 k 121 kW 240 Nm
Chevrolet Trailblazer (VSS-S) 435T 4x4 1341 ccm 165 k 121 kW 240 Nm

Auto nenalezeno?

Request car now. Usually you get an answer on the same day!

Naše testy automobilu

(6) Sleva platí pro všechny nabízené výrobky na našich stránkách kromě PowerBox Pro a PedalBox. Akce končí, jakmile bude spotřebován pro ni určený kontingent produktů.

Používáme cookies, abychom zajistili co nejlepší online zážitek. Pokud budete i nadále surfovat na tomto webu, souhlasíte s používáním cookies.